TOP Oss kende een mooie eerste seizoenshelft van het seizoen 2018/2019. De ploeg van trainer Klaas Wels meldde zich een tijdje geleden bovenin de Keuken Kampioen Divisie en staat nu op een verdienstelijke 5e plek. Een mooie reden om met TOP Oss-middenvelder Lion Kaak terug te blikken op 2018.

3. Go Ahead Eagles – TOP Oss, 23 november 2018 (0-1)

“In Deventer was onze harde kern met volle vertrouwen aanwezig. We gingen er als spelers ook met veel vertrouwen heen, want we hadden al een reeks van vier overwinningen. Ook deze lastige uitwedstrijd wisten we om te zetten in een overwinning mede door de steun van onze vaste supporters.”

2.NEC – TOP Oss, 26 oktober 2018 (1-5)

“Ook deze wedstrijd tegen onze grote broer was het uitvak goed vol met bijna 200 supporters. Dit werd een bizarre en geweldige avond. Bij elke goal die we maakten werd het steeds een groter feestje in het uitvak.”

1. FC Twente – TOP Oss, 8 september 2018 (1-2)

“Na een goeie start van de competitie hadden we even een domper te verwerken van de wedstrijd thuis tegen Cambuur. Gelukkig mochten we de week erna al naar Enschede. Dit werd een fenomenale avond, met name voor de meegereisde supporters. Ze hadden het daar boven in het stadion zo na hun zin, dat ze al heel snel (mede door de snelle openingstreffer) met z’n allen het shirt uit deden en feest bleven vieren. Als het spel dan even stil ligt en je kijkt naar het uitvak, dan geniet je daar wel van als speler.”