Frank Olijve kende met De Graafschap een mooi seizoen. Hij keerde vorige winter terug in Nederland na een avontuur in Amerika. Hij promoveerde afgelopen zomer gelijk en mag het nu in de Eredivisie laten zien. Wij vroegen naar zijn top-3 van 2018. “Pff, lastig hoor. Onze supporters zijn namelijk altijd en overal aanwezig.”

3. Go Ahead Eagles – De Graafschap, 4 maart 2018 (0-4)

“De wedstrijd was behoorlijk beladen door eerdere gebeurtenissen. Het leefde enorm bij onze supporters en dat was te horen tijdens de wedstrijd. Wij wonnen de wedstrijd op een overtuigende manier en vieren een mooi feestje met de supporters na afloop.”

2. Telstar – De Graafschap, 10 mei 2018 (3-2)

“De eerste keer dat de “Joker” zich liet zien tijdens een wedstrijd. Een fantastisch spandoek door onze supporters voorafgaand aan de wedstrijd. Met een uitverkocht uitvak steunden zij ons. Ondanks de nederlaag hadden wij een redelijke uitgangspositie met 2 uitgoals.”

1. Almere City – De Graafschap, 17 mei 2018 (1-1)

“Ik denk dat heel Nederland de legendarische foto van de joker zich wel kan herinneren, omringd door fakkels in het uitvak. Wij speelden geen goede wedstrijd, maar door een late gelijkmaker konden wij toch een feestje vieren met het uitvak. Een mooi moment.”