De top-3 van de Kruikenzeiker

De Kruikenzeiker is natuurlijk één van de bekendste voetbaltwitteraars, maar vanmiddag besloot hij om aan het eind van het seizoen te stoppen. Toch konden wij, vlak voor het bekendmaken, nog een top-3 van favoriete uitwedstrijden in 2018 van de Kruikenzeiker bemachtigen.

 

3. Fortuna Sittard – Willem II, 22 september 2018 (4-4)

”In de eerste seizoenshelft hebben we maar liefst 8 keer een uitvak uitverkocht en uit bij Fortuna was er één van. Vaak zitten er in een uitvak ook veel minder fanatieke en oudere supporters maar dit keer was het wel echt een volledig fanatiek uitvak. Leipe wedstrijd, mooie goals, rare uitslag en een goede sfeer.”

2. FC Volendam – Willem II, 25 september 2018 (1-2)

”We mochten prima op tijd naar Volendam om een biertje te gaan drinken op de Dijk. Vele supporters maakten hier gebruik van. Een heerlijke sfeer in de kroeg, op straat en op het vak. Het uitvak hadden we wel 2 keer uit kunnen verkopen, maar ondanks dat het stadion zo goed als leeg was mocht dat niet. Daardoor zat er een klein groepje fanatieke supporters niet in het uitvak, maar op de lange zijde en zo werd er over en weer gezongen.”

NAC Breda – Willem II, 15 april 2018 (1-2)

”Verschrikkelijk uitvak natuurlijk, maar bij de rivaal winnen is altijd fantastisch. De sfeer in het uitvak was super doordat we hun feestliedjes mooi in hun gezicht konden wrijven. Daarna in Tilburg barstte een heerlijk spontaan straatfeest los waarbij de spelers op het dak van de spelersbus stonden te dansen en Fran Sol uiteindelijk een enorme bierdouche te verwerken kreeg.”

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *