De top-3 van Richard van der Venne

Richard van der Venne verruilde afgelopen zomer TOP Oss voor Go Ahead Eagles en knokte zich gelijk naar een plek in de basis. De middenvelder zorgt er met zijn spel en fanatisme voor dat hij in Deventer uitgegroeid is tot een geliefde basisspeler. Wij spraken met Richard van der Venne over zijn 3 mooiste uitwedstrijden in 2018.

  1. MVV – Go Ahead Eagles, 31 augustus 2018 (1-2)

”Vooraf wisten we al dat het een moeilijke wedstrijd zou gaan worden en dat bleek ook zo te zijn. Fijn dat er, ondanks de afstand, toch nog zo’n 200 supporters meereisden vanuit Deventer. Ondanks een vroege rode kaart voor MVV was het een zware wedstrijd, maar gelukkig dat we na de wedstrijd met de supporters uit Deventer onze overwinning konden vieren.”

  1. FC Eindhoven – Go Ahead Eagles, 24 augsutus 2018 (1-2)

”Persoonlijk was dit voor mij een mooie wedstrijd. Ik maakte de winnende 1-2 aan de kant waar het uitvak zich bevond. Dat gevoel is onbeschrijfelijk en een goal vier ik dan met mijn teamgenoten en het uitvak.”

  1. FC Twente – Go Ahead Eagles, 18 november 2018 (0-1)

”Ik geloof dat het uitvak binnen een uur al uitverkocht was. Echt super is dat! Ook zag ik op de verschillende thuisvakken supporters die voor Go Ahead Eagles waren. En hoe mooi is het dan om in het hol van de leeuw 3 punten te pakken. Mooi om te ien dat de supporters ook heel duidelijk te horen waren ondanks dat ze zover van het veld zaten.”

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *