3. NAC Breda – FC Den Bosch, 13 december 2019 (1-2)

‘’Er hing een fraaie sfeer in het stadion die avond. In het uitvak zaten meer dan 500 FC Den Bosch-supporters wat het allemaal ook wat mooier maakte. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd ook nog eens met 1-2.’’

2. Go Ahead Eagles – FC Den Bosch, 19 mei 2019 (2-2)

‘’Voor de play-offs moesten we uit naar Go Ahead Eagles. Het was de eerste wedstrijd voor ons in de play-offs en we konden rekenen op de steun van een uitverkocht uitvak. Het was een mooie wedstrijd en we konden rekenen op de steun van onze aanhang in het bomvolle uitvak.’’

1. FC Dordrecht – FC Den Bosch, 13 januari 2019 (1-6)

‘’De nummer 1 van het jaar. We konden de tweede periodetitel in Dordrecht pakken en daarom zat het uitvak natuurlijk ook weer bomvol. We wonnen met 1-6 en dat zorgde voor een mooi feestje na afloop van de wedstrijd. Ook bij terugkomst in Den Bosch werd de periodetitel goed gevierd met de supporters samen.’’