Philippe Rommens speelt sinds de zomer van 2018 bij TOP Oss. In het seizoen 2018/2019 speelde hij met TOP Oss een behoorlijk seizoen met veel goede resultaten, waaronder tegen FC Twente en Sparta Rotterdam. In de nacompetitie werd er van Sparta verloren waardoor TOP Oss niet verder ging in de nacompetitie, desondanks zijn er genoeg mooie uitwedstrijden op te noemen voor Philippe Rommens. Hij koos er drie uit om verder te belichten. 

 

FC Twente- TOP Oss 1-2:

“De hele sfeer was gewoon mooi die dag, Twente deed het goed en is toch wel een grote club en dan winnen wij waar met 1-2. Dat is mooi. Er waren ook heel veel supporters mee dus dat maakt het sowieso erg leuk. 
Het vieren met zoveel supporters is top, heb ook veel meegekregen van de support tijdens de wedstrijd, wat altijd erg lekker is. 

Na de wedstrijd stonden supporters ons ook op te wachten in Oss met fakkels en dergelijken. Dat vond ik wel heel bijzonder om mee te maken, dat had ik bij Oss nog niet eerder meegemaakt. “

 

Sparta Rotterdam – TO Oss 1-4: 

“Het was twee of drie weken voor de Play-Offs, toen moesten we toevallig ook tegen Sparta. Maar deze wedstrijd wonnen we met 1-4. Sparta was ook een grote club, wilde ook voor het kampioenschap gaan dus dan is winnen van hen altijd leuk. We zaten op dat moment van de competitie ook in een lekkere flow, dat zag je ook want er kwamen veel supporters uit Oss mee voor die wedstrijd. Tijdens de wedstrijd hoorde je ook al veel van onze uitsupporters, je merkt het ook bij het thuispubliek. Die worden wat stiller en dat hoor je graag, dan komt het geluid van je eigen supporters vanzelf. Die wedstrijd kwamen we eerst achter en daarna draaide we het om, dan hoor je halverwege ons publiek harder zingen en dan geeft dat een extra boost.

 

NEC Nijmegen – TOP Oss 1-5: 

“We waren net in een goede flow, veel supporters mee en met zulke cijfers winnen doet je altijd goed. 
Ik heb niet per se een speciale herinnering aan deze wedstrijd maar ik herinner me nog wel dat het feestje erna met de supporters bij het uitvak leuk was, dat doet je altijd goed. 

Ik vind de band met het publiek erg belangrijk, het helpt je gewoon veel in de wedstrijd als zij zich laten horen. We gaan ook vaak nog de supporters bedanken, zo ook deze wedstrijd, ik vind dat dat erbij hoort. Een feestje bouwen samen na een winstpartij.”