Vandaag geen supporter aan het woord, maar supporters! Het is de beurt aan Oldies DTC, voor iedere Superboer die wel eens melancholisch wegdroomt naar het roemruchte verleden van De Graafschap met een kwinkslag naar het heden. Wij vroegen de supportersgroep naar het mooiste uitduel van dit seizoen.

NAC – De Graafschap, 21 oktober 2019 (1-2)

”Gezien de goede banden tussen supporters van beide clubs maakten we de reis per vrij vervoer, zoals het hoort. Het was volle bak met 585 Superboeren in het uitvak (op een maandag), een prima sfeertje in het vak, en de wedstrijd die spannend bleef tot het eind. Een heerlijke pot voetbal waar alles in zat. Fouten, spanning, emotie… Uiteindelijk resulteerde het in een uit-overwinning tegen een directe concurrent waarbij de weg werd ingeslagen richting promotie.

Blauw-witte groeten, supportersgroep Oldies DTC.”