Michael Breij verkaste afgelopen winter van FC Groningen naar Cambuur. Al vrij snel pakte Breij zijn kans bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie en kwam ook al tot scoren in het shirt van Cambuur. In zijn korte periode speelde hij al enkele mooie uitduels waardoor het al een lastige keuze was welke uitwedstrijd hij het mooist vond. Zijn keuze is op onderstaande wedstrijd gevallen!

Jong AZ – Cambuur, 9 maart 2020 (0-3)

‘’Je zal het niet geloven, maar dan kies ik toch de uitwedstrijd tegen Jong AZ als mooiste uitwedstrijd. Als supporter is dit echt geen leuk duel om heen te gaan. Er is weinig tot geen sfeer, maar dan gaan ze toch met z’n allen naar Wijdewormer. Ook nog eens in een bizar uitvak, maar ze stonden echt achter het team. Er kwam zoveel geluid uit het uitvak en na de wedstrijd een feestje met de spelers en supporters samen. Dat is voor mij echt prachtig om te zien. Ik scoorde die wedstrijd ook nog de 0-3 en om dan al die blije gezichten te zien na de goal is echt prachtig om mee te maken.’’