Dit seizoen is de doorbraak van FC Volendam-keeper Nordin Bakker. Aan het begin van het seizoen kreeg hij in het team van trainer Wim Jonk de plaats onder de lat en stond deze niet meer af. FC Volendam presteert dit seizoen naar behoren en ook op het gebied van support maakt de club flinke stappen vooruit. Keuze genoeg voor Nordin Bakker om zijn mooiste uitduel uit te kiezen!

Telstar – FC Volendam, 20 september 2019 (1-2)

‘’Persoonlijk vond ik de uitwedstrijd tegen Telstar de mooiste. Geen beste wedstrijd van onze kant, maar we wonnen de derby wel met 1-2. Er was een uitverkocht uitvak achter de goal waar ik één helft stond te keepen en dat is genieten. Het gaf ons een flinke boost om de wedstrijd te winnen. Na de wedstrijd was het feest voor het uitvak met de supporters die uit hun dak gingen!’’