PSV is samen met Ajax en Feyenoord de koploper als het gaat om uitsupporters. Niet qua aantallen, maar wel qua bezettingsgraad. De PSV-supporters reisden ook dit jaar weer massaal de ploeg achterna. Dat is te zien in de cijfers, want elk uitvak in de competitie is dit seizoen uitverkocht geweest. PSV-supporter Steven Stroo is zo’n supporter die de club dit seizoen veelvuldig achterna reisde en heeft de volgende wedstrijd uitgekozen als nummer 1 van dit seizoen.

GVVV – PSV , 18 december 2019 (1-2 n.v.)

‘’Als PSV’er is er niet heel veel om uit te kiezen dit seizoen, maar een awayday die me altijd bij zal blijven is GVVV-uit in de beker. Eens een keertje niet weggestopt in een uitvak, maar met z’n allen langs de lijn bij een amateurclub. Tel daar een goede hoeveelheid pyro bij op en je hebt een prima avond. Zou je zeggen… Zelfs PSV TV had een camera meegestuurd om een item over een awayday te maken. Uit naar een amateurclub, dat kan niet mis gaan… Nou, dat hebben ze geweten. Hoe de wedstrijd verliep weten we allemaal wel, ze zullen nog flink werk hebben gehad om er een positief itempje van te maken, haha. De wedstrijd was dan wel waardeloos en het doet pijn om je club zo te zien, maar toch: het was langs de lijn geen moment saai en juist op de moeilijke momenten moet je er met zijn allen voor de club staan. En een goede pyro langs het veld bij een amateurclub is natuurlijk altijd geweldig. Of ik dit echt als mooiste awayday van het seizoen zie weet ik niet, maar het was in ieder geval de meest chaotische en bijzondere. Zo eentje waarvan je, als we als PSV’ers weer betere tijden meemaken, zegt: “weet je nog, toen op het dieptepunt bij GVVV-uit…’’ Succes is niet alles in het leven, maar het was tóch wel heel fijn dat Ihattaren nog even de 1-2 maakte’’