NAC Breda pakte dit seizoen de eerste periode in de Keuken Kampioen Divisie en kende een fraai bekerseizoen. Ook staat de club uit Breda eerste in het uitsupportersklassement van de Keuken Kampioen Divisie. NAC-supportster Lindsay van der Linden was dit seizoen bij veel uitwedstrijden te vinden en maakte in Oss een bijzondere avond mee. De keuze is daarom ook gevallen op de uitwedstrijd tegen TOP Oss en waarom dat zo is lees je hieronder.

TOP Oss – NAC Breda, 27 september 2019 (0-1)

‘’Een kutstadion en een kuttrommel. Een echte zaadwedstrijd. Het was een echte 0-0 wedstrijd, maar in de laatste seconde scoorde van de wedstrijd scoorde Andrija Filipovic de 0-1. Het uitvak ontploft, mensen vliegen elkaar aan, mensen rennen naar het hek, klimmen in het rek en er vallen supporters op de grond. Ik was één van die supporters die op de grond viel. Ik viel verkeerd met mijn schouder op een stoel, werd omhoog getild en juich nog mee met de goal. Gelijk voelde ik dat het niet goed zat met mijn schouder, maar toch heb ik de overwinning na afloop van het duel nog meegevierd. In de auto terug naar Breda heb ik de eerste hulp gebeld en kon terecht in het ziekenhuis van Breda. Aangekomen in Breda kwamen de dokters erbij en even later ook een trauma-arts. Ik ben toen onder narcose gebracht en de schouder is teruggezet. Een week in het ziekenhuis gelegen en op de vrijdag ruzie gemaakt met de arts dat ik naar huis wilde, want ik wilde naar NAC die avond. Uiteindelijk stond ik vrijdagavond in het stadion en werden we periodekampioen.’’